Bewertungen von Santa Maria IJsselstein

Neue Beurteilungen

5.0
Ellen Hendriks
29 Mai 2023

Heerlijk gegeten!!!!!!!

De Ruiter
29 Mai 2023
Els
26 Mai 2023

Was heerlijk! En bezorging prima!

Ed, ijsselstein
25 Mai 2023
Piet
18 Mai 2023

Precies op de afgesproken tijd werd bestelling geleverd. Deze was van een prima kwaliteit

CvDoorn
18 Mai 2023

Snelle levering, allervriendelijkste bezorger vers,warm heerlijke pizza,s

LW
12 Mai 2023

Heerlijk gegeten zoals altijd! Foutje met bezorgen super opgelost!, zeer gewaardeerd!

Carla
11 Mai 2023
Angelique Bouwens
11 Mai 2023

Beste pizza ooit! Echt super lekker 😋

Daan
9 Mai 2023
Wil
8 Mai 2023

Uitstekend, op tijd en heerlijk van smaak

Anoniem
8 Mai 2023
de Jong
8 Mai 2023

Het is was te vroeg dus moest het warm zien te houden đŸ„Č

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Piet Jonker
8 Mai 2023

Lekker en op tijd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Astrid
7 Mai 2023
Johan
7 Mai 2023
Arthur
1 Mai 2023

Santa Maria maakt gewoonweg de beste en meest italiaanse pizza’s van IJsselstein. Snel en altijd warm thuis. Blij mee!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Radna
1 Mai 2023

smiddags om 13.00 besteld en kwam weer meer dan 30 min te laat

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Thijs
30 April 2023

Eten wederom heerlijk. Bezorging zou net nog wat punctueler kunnen, maar het werd binnen een acceptabele tijdsmarge geleverd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Rob & Ina
29 April 2023

Heerlijke en rijkgevulde pizza's

Schuilenburg
28 April 2023

Prima op tijd en pizza’s zijn prima

Frank
28 April 2023

Super pizza!!

Doeve
27 April 2023

Levering duurde langer dan een uur en 1 pizza was verbrand. Dit is niet wat ik van Santa Maria gewent ben

silvia
24 April 2023

op tijd, lekker warm en heel smakelijk!

Danny
23 April 2023

Pizza lekker, ghyros niet zo, wel lekker knoflooksaus.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anoniem
21 April 2023

Snel bezorgd, lekker warm en goed van smaak

Johann
21 April 2023

Lekkere pizza. Op tijd bezorgd.

Anouk
20 April 2023

Heerlijk! Dank voor de snelle bezorging en het lekkere eten

Simone Doup
19 April 2023
Ollie van de Pizza
17 April 2023

Dit was echt een klasse pizza! goed belegd, warm, smaakvol en snel bezorgd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

E.Ronkes Agerbeek
17 April 2023

Zoals altijd op tijd afgeleverd & genoten van de pizza en calzone!

Miltenburg van
17 April 2023

Weer prima!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Menbia
17 April 2023

Pizza gisteravond besteld.onnline en afgerekend om 21.25 uur Echter is er nooit een pizza geleverd. Als.je belt krijg je geen gehoor. Echt slecht dit!!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Santa Maria

We gaan op zondag om 21 uur dicht maar door een fout in ons administratie was op zondag de tijden veranderd en dat wist ik niet . Sorry dat ik heb u bestelling niet bezorgt . U geld wordt binnen twee dagen terug op u bank rekening

André
17 April 2023

Altijd zeer tevreden, heerlijk eten.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ton
16 April 2023

Goed bereid en verse producten. Als opmerking dat de calzone pizza,s van binnen niet echt warm waren. Verder onze complimenten.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Michel
15 April 2023

Pizza shoarma goed warm en snel bezorgd, helaas was er geen knoflooksaus bij geleverd.

Claudiau
13 April 2023

Super snel en kwaliteit zoals verwacht! Ik ben heel eerlijk ik plaats zelden een review maar in de loop der jaren zien we dat Santa Maria kwaliteit behoud en service was super! Daar kunnen con-collega’s zeker een voorbeeld aan nemen! Neen, dit is geen betaalde review maar echt oprecht een een klant

Petra
10 April 2023

Altijd weer goed

Chris
8 April 2023

Zoals gewoonlijk weer super

Sjaak
8 April 2023

Heerlijke pizza tonno met extra paprika. Lekker warm en snel bezorgd.

Nijhoff
7 April 2023

Heerlijke verse warme pizza !

Ivan
7 April 2023

Bolletje v.h. broodje frikadel was niet vers. Ik neem altijd friet zachtgebakken, maar deze keer vond ik er een droge smaak aan zitten. De bestelling werd 20 min. te laat bezorgd en ik kreeg pas 40 min. nadat mijn bestelling bezorgd was een e-mail dat de bestelling onderweg was. Dit alles ben ik niet gewend v. Santa Maria.

Mieke
6 April 2023

Heerlijke pasta met broodje en kriidenboter

A
4 April 2023
John
3 April 2023

Wederom hoge kwaliteit, dank en ga zo door!

K jansen
1 April 2023

Dank jullie wel voor de heerlijke pizza,s en de snelle, goede bezorging! We gaan zeker nog eens bestellen!

Mox
31 MĂ€rz 2023

De pizza was wat aan de verbranden kant. Meestal is het kwalitatief wat beter. Vandaar de 3 sterren.

Mascha Blom
31 MĂ€rz 2023

Heerlijke pizza's die goed zijn belegd. Bezorging is altijd op tijd en vriendelijk

K. van Heeswijk .
31 MĂ€rz 2023

Maaltijden werden snel bezorgd. Prima kwaliteit. Ik zou zeggen, ga zo door👍

Conny
30 MĂ€rz 2023

Pizza's waren super, in de lasagne was men helaas vergeten zout of kruiden te doen, dus nogal smakeloos, verder prima. Bezorging keurig op tijd!

Jaap
28 MĂ€rz 2023

Snel besteld, snel geleverd. Smaakte heerlijk, top!

MrR
26 MĂ€rz 2023

Het was weer heerlijk

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Chris van Dijk
26 MĂ€rz 2023

Vandaag exact op tijd en wederom super lekker gegeten

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Chantal
26 MĂ€rz 2023

Super lekkere pizza's en de bezorging was top. Aardige bezorger en goed op tijd

Van Rooijen
26 MĂ€rz 2023

Erg lekker. Deze keer wel wat te harde bodem, dat hebben we nog niet eerder gehad.

Piet Jonker
23 MĂ€rz 2023

Altijd lekker en op tijd

Laura
22 MĂ€rz 2023
Chris van Dijk
19 MĂ€rz 2023

Gevraagt om 17.00 uur te bezorgen, echter om 17.25 nog niets toen heb ik gebeld en kreeg als antwoord dat ze om 17.00 uur pas open gaan, dan moet men de tijden op de website voor bezorgen aanpassen !! Uiteindelijk om 17.45 uur onze bestelling gekregen.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Annette
19 MĂ€rz 2023

Heerlijke pizza.

Laura
18 MĂ€rz 2023
Arthur
17 MĂ€rz 2023

Eten prima, maar kreeg om 19.35 uur een.mail dat het eten onderweg was. Maar het was allemaal al op de 😀😀

Joëlle
16 MĂ€rz 2023

Lekkere en snel bezorgd!

Mieke
13 MĂ€rz 2023

Heerlijk verse pizza, goed warm dus lekker aanschuiven en eten maar.

Rob
13 MĂ€rz 2023
Jeroen
13 MĂ€rz 2023

Heerlijk pizza zoals een Italiaanse pizza moet zijn! Snelle bezorging!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

C
13 MĂ€rz 2023

Lekker gegeten!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sies
12 MĂ€rz 2023

Het eten was heerlijk, heet en meer dan genoeg .

Chris
11 MĂ€rz 2023
Mascha
10 MĂ€rz 2023

Hele lekkere pizza's die goed gevuld zijn en een lekkere bodem hebben. De levering was zeer vlot

H. De
9 MĂ€rz 2023

Lekkere pizza. Goed belegd.

P. Van Straalen
8 MĂ€rz 2023

Was weer heerlijk. Als me ouders komen en blijven eten dan willen ze niets anders dan bij jullie bestellen 😃👍

Henk Schoonewille
6 MĂ€rz 2023
Goed
4 MĂ€rz 2023
Barbara
2 MĂ€rz 2023

Altijd super lekkere doorgebakken friet, daarom bestellen we nergens anders meer. Helaas was vandaag de friet licht gebakken en smaakte de friet nog een beetje rauw. De rest was wel lekker!

Rene
2 MĂ€rz 2023

Carpaccio was plat gedrukt in de doos. We hadden om doorgebakken frites gevraagd, maar kregen slappe, niet doorgebakken, frites

ingeborg
27 Februar 2023

Heerlijke calzone en 35cm pizza la cassa voldoende voor 2 personen.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

T
26 Februar 2023
I.
25 Februar 2023

Ze lezen niet wat je als opmerking er bij zet

Mari
25 Februar 2023

De pizza die bezorgd werd was koud!

CS
24 Februar 2023
Jonker
23 Februar 2023

Prima

Rob
20 Februar 2023

Zoals altijd en ondanks de drukte door carnaval, heerlijke pizza’s opgehaald

Dvanoostrom
19 Februar 2023

Stokbroodje waren meer en deel verbrand en voor de zoveelste keer helaas geen kruidenboter

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Laura
18 Februar 2023

Netjes op tijd bezorgd. Goed warm, grote portie patat. De champignons in knoflook vonk ik niet zo bijzonder. Verder heerlijk gegeten

Ruud
18 Februar 2023

de kapsalon was weer prima goed

Gerda
17 Februar 2023

Heerlijke pizza's, snelle levering

Houssni
15 Februar 2023

Ik bestel hier al 15 jaar en ben zeer tevreden. Heerlijke pizza's en gerechten van uitstekende kwaliteit!

Giulia
15 Februar 2023

De pizza was heerlijk. De tiramisu vond aan de duure kant voor de stukje die ik.kreeg. Ook de tiramisu was lekker.

Ginger
14 Februar 2023

Heerlijke pizza's!

Anoniem
13 Februar 2023

Niet warm. Wel ruim belegt.

E.R.Ronkes Agerbeek
13 Februar 2023

Gewoon zo door gaan!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jan Vd Bogaard
12 Februar 2023

Het eten was heerlijk. Pizza's waren goed en de schotel was heerlijk en groot portie. Klein minpuntje was dat 1 pizza omgevallen was, maar de smaak was perfect.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jonker
12 Februar 2023

Prima smakelijk en op tijd

Joke
12 Februar 2023

Smaak spaghetti goed alleen iets te gaar. Pizza goed

Joop
11 Februar 2023

Het was weer een heerlijke pizza. Goed belegd. En precies op tijd geleverd.👍👍👍

Karin
10 Februar 2023
Marianne
8 Februar 2023

De pizza zelf was als van ouds, prima kwaliteit. Maar het is nu al voor de 2e keer dat hij echt niet warm was toen hij aankwam. Tegen de tijd dat hij dus bijna op is, is hij koud. Jammer.

T
8 Februar 2023
Z
8 Februar 2023
MĂĄrcia
6 Februar 2023

Lekker, warm en snel bezorgen!

T
5 Februar 2023
E.R.Ronkes Agerbeek
5 Februar 2023

Gebruiksvriendelijke site. Volgens afspraak op tijd geleverd. Wij hebben genoten van de bestelde pizza's & calzone!

Johan
5 Februar 2023

Heerlijke pizza en op het gevraagde tijdstip bezorgd.

T
3 Februar 2023
Cora
3 Februar 2023

Het eten was koud/lauw van binnen en veel vocht (Calzone)

Mieke
2 Februar 2023

Heerlijke pizza, bezorging goed!

Hadid
1 Februar 2023

Heerlijke pizza, warm Snelle levering

Corrie
31 Januar 2023

Lekker gegeten, vriendelijke bezorger

T
30 Januar 2023
Diana
30 Januar 2023
Jens
30 Januar 2023

Erg lekker eten en snelle bezorging

Kim
30 Januar 2023

Het eten was koud en de patat daardoor ook slap.....

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

T
29 Januar 2023
Hanneke
29 Januar 2023

Top

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Angelique Bouwens
28 Januar 2023

Fantastisch! Jullie pizza’s zijn super lekker.

T
27 Januar 2023
Kimberley
27 Januar 2023

Zoals altijd erg lekker en vriendelijke bezorgers. Wel was mijn dochter der pizza aangebrand maar na een telefoontje kreeg ze een nieuwe en die was weer top! Dank jullie wel!

Ruud
27 Januar 2023

was weer prima goed

Anoniem
27 Januar 2023

Pizza's zijn heerlijk! Goede kwaliteit. Gyros en kipsaté vielen dit keer tegen. Was erg droog. Niet gewend van Santa Maria.

T
26 Januar 2023
T
23 Januar 2023
Mark
23 Januar 2023

Had deze dag een patat shoarma besteld en had gevraagd om zoutloze friet. En dat hadden ze netjes gedaan. Was een goede bak vol ook nog. geen 5 sterren vanwege de verkeerde saus. Ik had een bakje extra knoflook besteld en kreeg de rode saus. Verder lekker gegeten.

Wilma
22 Januar 2023
Obed
22 Januar 2023

Lekker zoals altijd, pizza zoals pizza hoort te zijn, en levering altijd vriendelijk

Mark
21 Januar 2023

Het ging verkeerd met de pizza's maar dat is goed opgelost! Bestel hier vaker en het is lekker eten.

T
20 Januar 2023

Helaas lag mijn bestelling "ondersteboven" in de bezorgtas zodat er wat saus was uitgelopen. Dus...... beter opletten hoe het in de tas wordt gezet Ă©n vervoerd wordt.

Marianne
19 Januar 2023

Op zich was de pizza als van ouds lekker. Maar hij was bij bezorging al vrijwel koud. Jammer.

Graaf
17 Januar 2023

Heerlijk gegeten

Hans
17 Januar 2023

Juiste bestelling redelijk op tijd bezorgd

E.R.Ronkes Agerbeek
15 Januar 2023

Afgelopen zaterdag een bestelling geplaatst bij Santa Maria o.a. pizza en calzone. Klantvriendelijke site en correcte levering. Wij hebben genoten van de op tijd geleverde producten het smaakte naar meer! Dus op korte termijn zullen wij beslist weer een bestelling plaatsen!

Annemieke
15 Januar 2023
Arthur
14 Januar 2023

Precies op tijd en lekker!

Loes Kisjes
12 Januar 2023

Lekkere pizza's en keurig op tijd bezorgd.

Fred Willems
9 Januar 2023
Van der Poel
8 Januar 2023

Super! Goede prijs

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

S
6 Januar 2023

Heerlijk rijk gevulde pizza en perfect op tijd geleverd!

T
5 Januar 2023
Joke van Straalen
3 Januar 2023

Het waren heerlijke pizza's. Rijk voorzien van beleg!

Henk Schoonewille
30 Dezember 2022
Rob & Ina
29 Dezember 2022

Prima pizza en keurig op tijd geleverd!

Barranca Latimer
29 Dezember 2022

Pizza besteld met extra salami. deze zat er niet op, wel voor betaald. De rest was ok, wel te late bezorging en niet heel warm meer. Bezorger erg vriendelijk.

Jan Huberts sr.
28 Dezember 2022

Onze eerste avond in ons nieuwe appartement in IJsselstein. Om 19:00 uur besteld. Om 8 uur 2 x gebeld. Niet bereikbaar. Website geeft aan dat ze om 19:00 gesloten zijn ( ?? ) . Hebben toen maar bij Domino’s besteld en gedacht dat lossen we morgen wel op met Santa Maria. Toen om 20:15 ineens de bezorger aan de deur !! Hebben toen de lekkerste calzones ooit gegeten. Tijdens het eten kwam Domino’s ook nog met de bestelling. Die bewaren we wel voor bij de borrel morgen. Dus voor de bezorging 1 ster en voor de kwaliteit 5 sterren.

Sjaak
28 Dezember 2022

Helaas waren de pizza's door de te late bezorging(half uur te laat) niet super warm meer. Smaak was wel weer goed.

T
27 Dezember 2022
Angelique klein-Bastiaan
27 Dezember 2022

Veel frietjes waren te donker dus niet opgegeten en mijn broodje completa was aan de onderkant voor de helft drijfnat en er zat erg veel wortelrasp op en zo ben ik dat niet gewenst.aangezien we al jaaaaaaaaaaaren bij jullie komen en bestellen

Thijs
24 Dezember 2022
Ruud
22 Dezember 2022

Heerlijke carpaccio, welke keurig op tijd werd bezorgd

Jaap vd Veer
18 Dezember 2022

Top gegeten. Heerlijk

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Arthur
18 Dezember 2022

We bestellen regelmatig, maar deze keer is er iets niet goed gegaan met het bezorgen denk ik. De bitterballen en bami schijf waren plat! Het overige eten prima!

Carel
17 Dezember 2022

Lekker, goede prijs en snel đŸ‘đŸ»

Micky
17 Dezember 2022

Prima kwaliteit, netjes (en warm) bezorgd. Montagna, lekkerste pizza van de wereld.

Linda van Dam
17 Dezember 2022

Hi, we bestellen al jaren eten bij jullie en zijn dus tevreden klanten. Gisteren hadden we o.a. kipsaté en we vragen ons af wat daarmee is gebeurd. Hij was veel en veel te heet/pittig. Was echt niet te eten. Misschien even nakijken?

Jesse
17 Dezember 2022
Annemieke
16 Dezember 2022
Monique Berends
16 Dezember 2022

In een woord geweldig. Goed en netjes ingepakt. Super aardige bezorger en keurige jongeman. Eten fantastisch. Meer dan genoeg. AANRADER. DIKKE TIEN ********

Jaap
14 Dezember 2022

Bestelling geplaatst, met een bezorgtijd van 18.20 uur. Raad eens wat: om 17.50 al bezorgd. Helaas waren we nog niet allemaal tuis, dus koud eten. Jammer!!!

joan hermanides
13 Dezember 2022

Prima, zelfs de vraag of er maar op een helft van de pizza champignons gelegd konden worden, was keurig verzorgd!

Sasja
12 Dezember 2022
Kimberley
12 Dezember 2022

We bestellen regelmatig bij Santa Maria en altijd is de service top, bezorgers zijn vriendelijk en heerlijk eten!

Van Dam
12 Dezember 2022

Heerlijk gegeten weer!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

De G
10 Dezember 2022

Pasta was perfect! Kruidenboter met brood ook genieten

Ruud
9 Dezember 2022
Mark
9 Dezember 2022

Lang moeten wachten op een uit eindelijk koude bestelling

Dennis
9 Dezember 2022

Heerlijke en warme pizza. Smaakvol belegd en smeuĂŻg!

Alice Clapton
6 Dezember 2022

Ik had een cheeseburger schotel besteld. Er zat geen sla bij en het broodje was karig belegd alleen een burger met kaas geen augurk etc.

De Haas
5 Dezember 2022

Heerlijk eten. Netjes ingepakt en binnen half uur bezorgd. Top!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Max
4 Dezember 2022

Zoals altijd heerlijke pizza, netjes aan de telefoon. Top tent, beste pizzas in de omgeving IJsselstein

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jan
4 Dezember 2022

Als je de pizza tussen 12 - 13 uur besteld om 1800 uur te leveren dus op tijd mag je verwachten dat die ook op tijd bezorgt wordt. Nee dat werd ruim een 1/2 later. Een uitleg dat het erg druk was en mager excuus aan de telefoon kon ik het mee doen.

Januari
4 Dezember 2022

Lekker van smaak. Vaker pizza daar besteld helaas nu bijna 25 minuten te laat en ze waren niet warm genoeg meer. Al vroeg op de dag besteld, ook al is het druk zoals gezegd aan de telefoon zou je niet hoeven te bellen waar ze blijven.

Henk Jansen
4 Dezember 2022

Snel gebracht en heerlijke pizza’s

Anneke Koerts
4 Dezember 2022

Zeer tevreden,snelle service,we hebben er van genoten

Katy
4 Dezember 2022

Pizza's lekker, maar een half uur te laat geleverd. 1 Grote pizza helaas geen Quattro Stagioni, maar Margherita, terwijl we natuurlijk de duurdere hadden betaald!

Karin
3 Dezember 2022

De smaak van de pizza’s is in principe goed, maar alle pizza’s waren koud. We hadden er 7 besteld, waren ruim op tijd om af te halen, maar er was er niet 1 zelfs een beetje lauw. Alles koud. Was ook behoorlijk chaotisch, dus misschien anders organiseren?

ObedB
1 Dezember 2022

Pizza’s waren niet optimaal, normaal lekker crispy maar nu nog een beetje zacht


Frank
28 November 2022

Heerlijke pizza Bella! Warm en op tijd bezorgd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Manon
27 November 2022

Grote porties en goede kwaliteit, top!

de haan
27 November 2022

Kroket plat gedrukt, friet niet goed gebakken

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Petje
27 November 2022

Top en goed eten, en ook netjes op tijd. Dikke duim.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

T
27 November 2022
Klaver
26 November 2022

Heerlijke en warme pizza, tijd bezorging zoals afgesloten! Keurige bezorger!

B. Houdijk
23 November 2022

Heerlijke Pizza en super snel bezorgd Top

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

DTC
22 November 2022

10 heerlijke pizza's keurig op tijd bezorg. Bestellen in de toekomst zeker nog een keer.

Regina
21 November 2022
Ellen Hendriks
21 November 2022

Het verschilt per keer, maar deze keer heeft Santa Maria zichzelf overtroffen. Werkelijk HEERLIJK gegeten.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marian Timmer
21 November 2022

Lang moeten wachten , dik een uur , snap ik was hartstikke druk , bolognese was top 👍 broodje ghiros was minder , broodje was mega “nat” soppig geworden , vlees was top !!!! Tip , broodjes miss apart inpakken , vlees apart !!! Blijft alles z’n kwaliteit houden ! Groet Marian !

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

VD
20 November 2022

Vriendelijke bezorger die ook vrij snel aan de deur stond! Grote zak friet, lekker krokant en genoeg saus. Broodje kruidenboter ook lekker, alleen iets zouter dan ik normaal gewend ben (weet niet of het de kruidenboter of broodje was). Maar had alsnog gesmuld :)

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Karel
20 November 2022

2 uur op m'n eten gewacht dit vindt ik heel slecht ik bestel hier nooit meer.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Karin
20 November 2022

Voor het eerst besteld heerlijk gegeten lekkere pizza’s

Yolanda
16 November 2022

Het was niet op afgesproken tijd

Niels
16 November 2022

Lekker eten

Marcel
12 November 2022

Helaas zit er (nagenoeg) geen tomaat op pizza Montagnia, was de vorige keer ook zo. Verder alles prima in orde.

J intzand
11 November 2022

De extra bestelde rucola was helaas vergeten.

Arthur
10 November 2022

Was weer goed, alleen waren ze vergeten om het bakje satésaus goed te verpakken. Hierdoor alle satésaus door de zak en niet meer in het bakje. Eten was warm en goed

Angelique
10 November 2022

Prima op tijd.goed warm en prima verpakt en gebakken zoals gevraagd online

Anneke Koerts
10 November 2022

Zeer tevreden,snelle bezorging,super lekker

Henk Schoonewille
8 November 2022

Op tijd, nog goed warm en smakelijk

Fibba
7 November 2022
Kiki
6 November 2022

Snel en lekker

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Lex
6 November 2022

Super pizza!

Anoniem
3 November 2022

Gewoon zo doorgaan!

Anoniem
3 November 2022
Frans Velthuizen
30 Oktober 2022
Regina
30 Oktober 2022

Nog heel warm bij aflevering!! top!!!

Eric
30 Oktober 2022
Ruud
28 Oktober 2022

lekkere pizza

Ralph
28 Oktober 2022
Van der Veer
27 Oktober 2022

Wij hadden 2 halve kippen die echt koud waren van binnen. Jammer, dit was de eerste keet

Arthur
27 Oktober 2022

Op de afgesproken tijd bezorgd

Eelco
25 Oktober 2022

Heerlijke pizza's en pasta, goede burger. Kapsalon OK. Grote porties. Fijn dat de sauzen allemaal los verpakt waren. Zacht bolletje met kruidenboter pas qua smaak niet bij pasta. Bezorging wel wat later dan besteld.

Judith
23 Oktober 2022

Supet snel en heerlijk!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jonker
23 Oktober 2022

Prima

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Cobie van Dijk
23 Oktober 2022

Alles was lekker en de Italiaanse broodjes waren zeer goed gevuld en heerlijk van smaak

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Vos
22 Oktober 2022

Gewoon goed

.
20 Oktober 2022

Binnen een kwartier twee heerlijke pizza’s!

Peter
18 Oktober 2022
MJ
15 Oktober 2022

Heerlijke pizza's en de bezorging was zeker ook smel. Echt lekker gegeten!. Zeker een aanrader!!

Django
15 Oktober 2022

Zaterdag 18:00 binnen 30 minuten bezorgd. Goed warm. Goed belegde pizza's!

Sjaak
14 Oktober 2022

Heerlijke pizza Santa Maria.

Arthur
13 Oktober 2022

We bestellen regelmatig, is altijd goed. Lekker eten tegen een betaalbare prijs!

Mieke
13 Oktober 2022

Snelle levering, heerlijk vers en goed warm

Jan sr.
11 Oktober 2022

Vanavond 10/10/22 on-ine bij Santa Maria een bestelling gedaan. Zoals we gewend zijn weer vlot en goed warm bezorgd. Ook de prijs - kwaliteit verhouding is prima. De vriendelijke bezorger belde al voordat hij op P1 aankwam. Tot gauw op Chaletparc de Voormolen aan de Zuid IJsseldijk 🇼đŸ‡č👍

Mulder
10 Oktober 2022
E Theelen
10 Oktober 2022

Helaas was de pizza niet goed warm meer.De smaak was goed . Jammer.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Desmond Tyson
10 Oktober 2022

Eigenlijk wou ik bezorging een lagere rating geven aangezien u het vergeten was. Maar eenmaal aan de telefoon hadden jullie mij netjes te woord gestaan en excuses aangeboden. Mijn rating heb ik nu zo gedaan omdat u mij ook netjes iets extra's aangeboden heeft en ook geleverd hebt. Bestelling kwam uiteindelijk na mijn telefoontje ook snel geleverd zo binnen 20 minuten. Over jullie kwaliteit heb ik nooit iets over te klagen, altijd goed!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sjaak
9 Oktober 2022
Annemieke
9 Oktober 2022
Fam vd Veer
8 Oktober 2022

Zo doorgaan.

Marco
7 Oktober 2022

Top! Lekkere Pizza's en de kapsalon was ook top!

Gerard vijverberg
5 Oktober 2022

Was weer heerlijk

Joke Bach
3 Oktober 2022

Het is altijd heel lekker wat ik besteld heb!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Astrid
1 Oktober 2022
Erwin
1 Oktober 2022

Lekker als altijd alleen ontbrak de extra bestelde en betaalde ansjovis. Er werd een gratis nieuwe aangeboden na telefonisch contact, dat zou verspilling zijn en hebben we dus afgewezen, maar het zal bij een volgende bestelling worden goedgemaakt, zo is beloofd.

J. Goes
30 September 2022

Heerlijke goed belegde pizza’s. Precies op tijd bezorgd.👍👍

Arthur
30 September 2022

Zoals gewoonlijk goed eten, snel bezorgd

Anne
30 September 2022

45 minuten te laat bezorgd. Pizza smaakte oke

Jeroen
25 September 2022

De bodem van sommige pizza's was net te lang in de oven geweest (zwart) waardoor deze wat taai werden. Verder lekker ruim belegd en goed van smaak.

Alwin
21 September 2022

Heerlijk!!! Snelle levering. Ruim voldoende eten en super goed. Wij bestellen hier van alles.

Arthur
19 September 2022

Zoals we gewend zijn op tijd en warm. Al met al een aanrader!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Kees
19 September 2022
Anoniem
15 September 2022

Het eten was niet erg warm

Erik van Alem
13 September 2022

Op deze manier zal je mij niet horen klagen. Helemaal top

Shel
11 September 2022

Goed gevulde pizza maar het leek of de pizza was gevallen dus de pizza was geplet en alle ingrediënten zaten door elkaar. De saus was door de doos gelopen waardoor het deeg op sommige stukken nat en soppig was Jammer!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

T
10 September 2022
Azar
5 September 2022

De pizza was niet goed bezorgd, de stukken liepen door elkaar, wellicht was er iets tijdens het vervoer gebeurd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Yo
4 September 2022

Weer voor de zoveelste keer de bestelling niet goed afgeleverd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Beekman
4 September 2022
T
4 September 2022
Jansen
4 September 2022

Pizza was heerlijk! De meloen was te dun gesneden en daardoor werd het zoute van de prosciuto te overheersend dus graag dikkere plakken meloen!

Joey
2 September 2022

Pizza heel droog, weinig kaas

GĂ©rard anneke,Sydney
1 September 2022

Super tevreden

T
31 August 2022
Robert
30 August 2022

Snel hete pizza's in huis. Pizza's waren erg goed. Daar bestellen we vast vaker.

Harm
28 August 2022
T
23 August 2022
Anoniem
23 August 2022
Wilma
22 August 2022

Heerlijke pizza, goede prijs/kwaliteit,snelle bezorging, aardige bezorger. Aanrader...

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

J intZand
19 August 2022

Voor de tweede keer geen bestelde rucola op pizza Italia gevonden.

DV
17 August 2022

Smaakte prima! Alles helemaal in orde!

H.G.E. van Alem
17 August 2022

Prima kwaliteit en bezorging zoals afgesproken. Uitstekend dus. Perfect is voor God!

Marijke de Groot
16 August 2022

Helaas was de Pizza Bella flink aangebrand. Sommige delen waren niet echt eetbaar.

Robin
16 August 2022

Top geregeld 👍👍

Elly sip
14 August 2022

Pizza was uitstekend, maar helaas een half uur te vroeg

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

GĂ©rard anneke,Sydney
14 August 2022

Super pizza,s snelle bezorging zeer tevreden